‘Help, een levensgrote wesp!’; Natura Docet opent Big InsectsTentoonstelling Big Insects Bij Natura Docet (Foto: Dewi Wender)
Van de redactie | 10-07-2020
DENEKAMP - Wespen, hommels, wantsen, vliegen, kevers, juffers en nog véél meer zijn te zien in museum Natura Docet Wonderryck Twente in Denekamp.

Daar is de tentoonstelling Big Insects geopend. Zo in het groot lijken insecten wel heel grote griezels…
In de parktuin zijn gigantische, bewegende beelden van insecten te zien en te beleven met daaromheen educatieve activiteiten voor kinderen en families. 

Het museum presenteert in de zalen ook nog de wereld van insecten met wetenswaardigheden, fossiele libellen, een collectie van honderden vlinders en een volière met levende vlinders en grote terrariums met kakkerlakken en flappentakken.
En bekijk vooral het fotokunstwerk dat te zien is in het museum; de foto’s zijn aangeleverd door mensen vanuit het hele land.

Big Insects is nog te bezoeken tot en met 16 augustus in Natura Docet Wonderryck Twente. Het museum is gevestigd aan de Oldenzaalsestraat 39 in Denekamp en is elke dag geopend van 10.00 tot 17.00 uur. Voor Big Insects gelden speciale entreeprijzen: 12,50 euro, met museumjaarkaart 3,50 euro. Er zijn ook gereduceerde groepstarieven.
Tickets zijn uitsluitend online te koop via wonderryck.nl.
Volg ons