Tovertocht voor kinderenstruik (Foto: Pixabay)
Datum: tot 31-07-2020
DE LUTTE - Met de tovertocht voor kinderen over landgoed Egheria biedt Pannenkoekhoes de Stroper samen met Natuurmonumenten een nieuwe buitenactiviteit aan tot en met 30 oktober.

Na reservering kunnen kleine tovenaars in spé zich melden bij De Stroper en lenen een rugzak met attributen en natuurlijk een toverketel. Met een heuse toverhoed op kan de tocht beginnen.

Onderweg vullen ze de ketel met ingrediënten voor een heerlijke heksensoep, maken ze een bezem om mee te vliegen en ontmoeten ze vast kleine bosbewoners zoals mieren en muizen.

Op erve Middelkamp kan er pauze ingelast worden tussen de kakelende kipjes. Door het bos gaat de weg weer terug naar de Stroper.

Bij aankomst bij de Stroper krijgen kinderen een toverdiploma, de toverhoed mogen ze houden! Van dinsdag tot en met zondag van 10.00 tot 17.00 uur kan de tovertocht gelopen worden.

Na afloop krijgen de kinderen de toverhoed, een toverdiploma, een kinderpannenkoek, ranja en kinderijs. De route is ongeveer twee kilometer en zeer geschikt voor kinderen van 4 tot 10 jaar.

Met anderhalf uur ben je weer terug bij het startpunt. Kinderen betalen 11.50 euro als ze lid zijn van Oerrr of Natuurmonumenten. Niet-leden betalen 14.50 euro, eten en drinken inbegrepen. Volwassenen lopen gratis mee. Pannenkoekhuis De Stroper, Bentheimerstraat 25, 7587 ND in De Lutte. Tel. 0541-551515. Voor meer informatie kijkt u op www.pannenkoekhoes.nl
Volg ons