Hulsbeekwandeling bij KaarslichtZal Huttenkloas ook tijdens de Hulsbeekwandeling weer tot leven komen? (Foto: Eigen foto)
Datum: tot 19-08-2020
OLDENZAAL - Hoe bijzonder de geschiedenis van het Oldenzaalse Hulsbeek is, wordt uitgelegd tijdens een nieuwe themawandeling, met live acteurs op woensdagavonden 12 en 19 augustus.

De wandeling is ontwikkeld door het Palthe Huis en Tourist Info Oldenzaal. Het Hulsbeek is nu een recreatiepark voor zwemmen en recreëren, maar het is ook een plek waar veel geschiedenis verborgen ligt.

De gidsen hebben zich verdiept in de geschiedenis en laten de deelnemers tijdens de themawandeling kennismaken met allerlei wetenswaardigheden over de geschiedenis van het Hulsbeek en Oldenzaal. De geschiedenis komt bovendien op een bijzondere manier tot leven; oud-bewoners nemen de deelnemers mee naar het verleden.

De wandelingen zijn om 20.00 uur. Ze zijn geschikt voor alle leeftijden en per groep kunnen twintig personen deelnemen. De kosten zijn 7,50 euro per persoon.

Aanmelden kan bij de Tourist Info Oldenzaal aan de Grootestraat 35 of via 0541 514023. Let wel: dit soort activiteiten zijn populair en al snel volgeboekt.
Volg ons