Muziek Enterse bands tijdens EDliveApple (Foto: Studio HOD)
Van de redactie | 26-05-2020
ENTER - Een aantal fanatieke Enternaren is druk bezig met de laatste voorbereidingen voor EDlive 2020.

De tweedaagse uitzending start vrijdag 29 mei om 09.00 uur. Doel is om zo veel mogelijk geld op te halen voor de Enterse ouderen. Op zaterdagavond tijdens EDlive treden verschillende Enterse bandjes op om dit doel te ondersteunen.

“Er zijn mooie opnames gemaakt van Neet Zuuver, Apple, Virago en Broadway, die allemaal een speciale set gespeeld hebben voor EDlive. Verschillende nummers van de bands worden zaterdagavond vanaf 19.00 uur uitgezonden, zodat heel Enter vanuit de woonkamer toch van livemuziek van eigen Enterse bodem kan genieten”, aldus het EDlive-team.

Noaberquiz
Men kan zich inmiddels inschrijven voor de eerste Online Enterse Noaberquiz. Vrijdagavond wordt tussen 20.00 en 23.00 uur elk uur een ronde van deze quiz gespeeld, waaraan deel te nemen is vanuit de woonkamer. Elk deelnemend team maakt kans op grote prijzen!
Meespelen is mogelijk met het eigen gezin of een selecte groep vrienden of buren. Inschrijven en alle info is te vinden via www.edlive.nl/noaberquiz

Prijzen en doneren
Alle Enterse ondernemers hebben samen meer dan honderd prijzen beschikbaar gesteld om weg te geven tijdens EDlive 2020.
Elke Enternaar die voor- of tijdens EDlive 2020 een nummer aanvraagt via de website en daar een bedrag voor doneert, maakt kans op een grote prijs of prijzenpakket. Elk uur worden minstens twee prijzen weggegeven aan een luisteraar die gedoneerd heeft tijdens EDlive!
Doneren kan vanaf nu via www.edlive.nl

Volg en bekijk
EDlive is te zien vanaf vrijdagochtend 29 mei 09.00 uur tot en met zaterdag- op zondagnacht via TwenteFM op Caiway kanaal 69, KPN kanaal 1411 en online via www.edlive.nl
NeetZuuver (Foto: Studio HOD)
NeetZuuver (Foto: Studio HOD)
Volg ons