Lintjesregen in Dinkelland: elf onderscheidingenHet echtpaar Hulsman. (Foto: Gemeente Dinkelland)
Van de redactie | 03-07-2020
DINKELLAND – Een verrassing was het natuurlijk al niet meer, maar de sfeer was er niet minder feestelijk om tijdens de uitreiking van de Koninklijke onderscheidingen in Dinkelland.

Elf inwoners van Dinkelland kregen hun Koninklijke onderscheiding uitgereikt door burgemeester Joosten die ze allemaal persoonlijk toesprak. Zeven heren en vier dames zijn benoemd tot Lid in de orde van Oranje-Nassau.

De gedecoreerden in de gemeente Dinkelland zijn Henk Scholten uit Agelo, Willy Bruns uit Noord Deurningen, Harrie Hulsman en Ine Hulsman-Hulshof uit Ootmarsum, Hans Haamberg uit Tilligte, Paul Keizer en Ans Keizer-Brunink uit Lemselo, Gerrit Hofsté uit Denekamp, Herman Haamberg uit Lattrop, Willy Kolmschot-ter Haar uit Saasveld en Marlou Raatgerink-Essink uit Ootmarsum.

Kolmschot en Raatgerink waren echter verhinderd op het moment van de uitreiking en ontvangen de versierselen op een later tijdstip.

Op 24 april werden ze al verrast door een bezoek van burgemeester Joosten die hun op gepaste afstand meedeelde dat ze onderscheiden zouden worden. De daadwerkelijke uitreiking werd verdeeld over drie momenten op 2 en 3 april.
Herman Haamberg. (Foto: Gemeente Dinkelland)

Willy Bruns. (Foto: Gemeente Dinkelland)

 
Volg ons