Start Vertellersfietstochten Tubbergenfietsen weg Twente (Foto: Léon de Man)
Van de redactie | 09-07-2020
TUBBERGEN - Toeristisch Glinsterend Tubbergen houdt in de zomerperiode iedere donderdag tussen 12.00 en 17.00 uur een zomerse fietstocht door de gemeente Tubbergen.

Startpunt is het Raadhuisplein 4 in Tubbergen. Elke week is er een ander leuk thema.
Het thema van 9 juli en 6 augustus is Ambachten & Goad ett'n. Deelname is gratis!

Meedoen aan de Glansrijke Vertellers zomerfietstocht is gezelligheid, beleving en de mooiste plekjes in de regio zien. Dit allemaal binnen de huidige richtlijnen van het RIVM.
Bij diverse tussenstops kunnen de deelnemers iets proeven of genieten van live muziek. Ook openen sommige ondernemers graag hun deuren voor een kijkje achter de schermen en bieden speciale acties.

Op de donderdagen 9 juli en 6 augustus is het thema: Ambachten & Goad ett'n. Tijdens deze route staan de streekproducenten centraal. De gemeente Tubbergen kent erg veel streekeigen-producten. Van bier tot aardbeien, en van verse kaas tot bosbessen. Kom het allemaal beleven tijdens deze fietstocht en neem een kijkje in de keuken bij een enkeling van deze streekproducenten. Met optredens van Clown Carlo bij Restaurant Troubadour in Tubbergen, Toon bij Kampkuiper in Harbrinkhoek en DJ Stephano bij Tante Sien in Vasse.
Deze route is verkrijgbaar bij de volgende deelnemers: - 'n Kaps: Tibsweg 2 te Tubbergen - Tante Sien: Denekamperweg 210 te Vasse - De Manderveense Aardbei: Broekdijk 25 te Manderveen - Herterij Twente: Meijersweg 8 te Geesteren - Kampkuiper: Almeloseweg 113 te Harbrinkhoek - 't Elshuys: Gravendijk 6 te Albergen - Huttenkloas Brouwerij: Ootmarsumseweg 95 te Albergen.
Volg ons