Sportvisserij Nederleand en 't Zumpke houden eendaags visevenementViskaravaan naar Enter (Foto: Zomerviskaravaan)
Van de redactie | 01-08-2020
ENTER - Sportvisserij Nederland houdt, in samenwerking met hengelsportvereniging 't Zumpke, een eendaagse visevenement voor de jeugd onder 14 jaar. Landelijk houdt Sportvisserij Nederland in elke schoolregio een aantal evenementen. Zo ook op vrijdag 14 augustus in de Lee aan de Werfstraat in Enter.
Het visevenement duurt van 10.00 tot 15.30 uur. De activiteiten zijn niet tijdsgebonden. Er is plek voor maximaal zestig deelnemers.

In verband met corona moeten deelnemers zich wel vooraf aanmelden en dat kan via het aanmeldingsformulier op: www.stekkie.nl of een mailtje sturen naar: hgr.rikkert@gmail.com

Er is van alles te beleven, zoals zelf vissen onder begeleiding van professionals, het leren maken van je eigen vistuigje, het vechten met de grootste vissen op de drill-simulator en de deelnemers kunnen alles leren over de biologie van de dieren en vissen onder water! Naast dat er allerlei leuke activiteiten zijn krijgen alle kinderen ook een goodiebag en een gratis hengel!

Tijdens het evenement is er voor alle kinderen gratis drinken beschikbaar, een lunchpakket moet wel zelf meegenomen worden.
 
Volg ons